Bloggare

Bloggaren Angelica Blick

Att läsa bloggar är mycket populärt idag och det finns en mängd bloggar med olika teman, stilar och innehåll på nätet. Vare sig du vill läsa mer om inredning, musik, kultur eller mode kan du hitta en blogg som faller dig i smaken. Många bloggar är så kallade livsstilsbloggar och många handlar till stor del om mode och kläder. En sådan blogg är Angelica Blicks blogg. Förutom mode och kläder kan du läsa om hennes resor och äventyr runtom i världen samt ta del av många snygga och inspirerande bilder ur hennes liv. Innan vi går vidare med information om bloggen ska du få reda på lite mer om personen bakom bloggen. 

Angelica Blick föddes år 1990 i Linköping på Sveriges östra sida. Sedan flera år tillbaka är hon dock bosatt och verksam i Stockholm. Blick beskriver sig själv som en så kallad globetrotter, vilket innebär att hon älskar att resa och upptäcka nya platser, något som verkligen avspeglar sig i bloggen. Hon har även ett stort intresse för mode och trender, inte minst när det gäller kläder, och tillsammans med resandet är detta hennes fokus i bloggen. Angelica Blick har vunnit flera priser för sin blogg och förutom att blogga finns hon bland annat i andra sociala medier. Hon har även lanserat egna klädkollektioner för både Nelly och BikBok.

Om bloggen

Angelica Blicks blogg är mycket välgjord och snygg och stort fokus läggs vid bilder av god kvalitet som speglar hennes intressen och vardag. Om du känner dig oinspirerad och/eller okunnig inom kläder och mode kan du snabbt inspireras och lära dig mer på denna populära blogg. Angelica Blick är numera en rutinerad bloggare och hennes blogg har funnits ända sedan 2008, men givetvis har den både utvecklats och bytt plattformar genom åren. Idag tjänar hon gott om pengar på att driva bloggen, men också genom en rad andra uppdrag som hon får som aktiv influencer. Du kan till exempel spana in hennes Instagram-konto eller följa henne på YouTube.

Resor och mode

Ända sedan bloggens början har mode och skönhet stått i fokus för Angelica Blicks blogg, som inte bara är populär i Sverige utan även i övriga världen. Hennes stil är innovativ och ofta avskalad. Hon vågar utmana rådande trender och ligger alltid i framkant vad gäller mode och kläder, vilket har gjort att hon både har hyllats av sina läsare och även av stora, internationella namn som Kylie Jenner. Allt eftersom har hennes blogg mer och mer kommit att handla om resor, då hon älskar att ge sig ut och upptäcka nya platser. Du får bland annat följa med henne på äventyr till platser som Grekland, Kroatien, Thailand, Spanien, USA och Australien.

Angelica Blick i andra sociala medier

Bloggen är Angelica Blicks främsta plattform, men precis som många andra bloggare och influencers finns hon även på andra plattformar idag. Hennes Instagram-konto (angelicablick) är fyllt av högkvalitativa och inspirerande bilder på hennes vardag, nya kläder och resor. Angelica Blick har även ett YouTube-konto (Angelica Blick) där hon publicerar blandade videos, men främst från sina olika resor. Hon har minst sagt gjort sig känd för just sina högkvalitativa och välgjorda bilder och videos, vilket vi får ta del av på samtliga plattformar. På det här sättet kan du alltid följa henne, såväl i telefonen som framför datorskärmen och drömma dig bort till platserna som hon besöker.

Inspireras av Angelica Blick

Att Angelica Blick är en av Sveriges största influencers och inspirationsbloggar är det ingen tvekan om. Tillsammans med namn som Kenza ger hon sig ofta ut på äventyr, festivaler och semestrar – alltid iklädd plagg som speglar de senaste och framför allt kommande trenderna. Att hålla sig uppdaterad inom kläder och mode är inte alltid helt enkelt då trenderna snabbt kan vända, men med hjälp av Angelicas inspirerande blogg och Instagram-konto får du en smidig och rejäl dos av inspiration varje dag. Det märks att hon har lagt ner mycket tid på sina konton och sin blogg, och det råder inga tvivel om att Blick har en ljus framtid framför sig!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *