Påverkare

Influencern Carolina Storm

Är du på jakt efter en ny och inspirerande person att följa i sociala medier? Tycker du om mode, trender och snygga foton? Då kan Carolina Storm vara ett bra alternativ för dig. Idag finns det gott om bloggar, Instagram-konton och YouTube-konton att följa, vilket också gör att det inte är helt lätt att hitta rätt i den stora mediedjungeln. Fundera på vilka områden som just du är mest intresserad av så kommer urvalet av bloggar och konton att bli lite mindre och enklare att navigera igenom. Högkvalitativa foton, intressant innehåll och tips och råd är ofta bra aspekter att hålla utkik efter i bloggar och andra sociala media-konton.

Det finns många som har gjort sig stora genom bloggar och Instagram. Kenza, Isabella Löwengrip och Angelica Blick är tre sådana exempel som du kanske känner igen. Det dyker dock upp nya namn ständigt och som kan vara intressant att hålla utkik efter. Carolina Storm bloggar på storm-journal.com och driver Instagram-kontot carolinastorm. Hon beskriver själv sin blogg som en visuell dagbok, vilket innebär att det främsta fokuset ligger på inspirerande och högkvalitativa foton. Främst behandlar hon områden som (kläd)mode, skönhet och inredning, men du kan även läsa om hennes resor och äventyr samt hennes vardag i bloggen. Låter det spännande? Läs mer om det här nedan.

Om bloggen

Låt oss börja med att ta en närmare titt på Carolina Storms blogg, som också är hennes huvudsakliga plattform. Såväl till utseende som till innehåll är den mycket enkel och stilren, och fokus ligger som sagt främst på bilder. Det kan röra sig om bilder på henne själv iklädd stilrena och sofistikerade plagg, bilder på inspirerande inrednings- och designmiljöer eller bilder på olika kläder och outfits som hon har plockat ihop och tipsar om. Carolina Storm lägger större vikt vid välgjorda inlägg än många och slentrianmässiga sådana, vilket gör att bloggen känns högkvalitativ och professionell. Det har också kommit att bli lite av hennes signum som bloggare.

Om Instagram-kontot

Carolina Storms Instagram-konto är sparsmakat, och även här tycks hon lägga större vikt vid noga utvalda bilder och inlägg istället för många sådana. Den som väntar på något gott väntar inte för länge. Instagram-kontot är dock lite mer vardagligt än hennes blogg, och här får vi följa med henne på olika saker i vardagen, så som hennes graviditet, shoppingrundor, dagens klädsel, events och resor. Hon inspireras av och intresserar sig också för konst och kultur, vilket också blir inslag på hennes konto. Man kan beskriva såväl hennes Instagram som hennes blogg som inspirationskällor och haute couture snarare än livsstilskonton. Tänk modemagasin med inslag av design och konst.

Carolina Storms stil

Kläder och mode kan ändå ses som det främsta fokuset för Carolina Storms sociala medier, och det ställer givetvis frågan om vilken stil hon själv har. För att uppskatta en blogg eller ett Instagram-konto brukar det vara en fördel om man själv har liknande smak. Med några få ord kan Carolina Storms stil beskrivas som enkel, stilren, tidlös och sofistikerad. Hon väljer ofta plagg i enkla snitt och skärningar samt naturnära färger som vitt, grått, svart och beige. Det här gör dock inte hennes still tråkig på något sätt. Genom stilsäkra kombinationer av plaggen, små men innovativa detaljer och spännande urringningar och snitt känns stilen modern och fräsch.

Inga skandaler

Om du har lyckats undgå Carolina Storm är du inte ensam, och det kan bero på att hon är sparsmakad och håller låg profil. Hon syns inte i skvallertidningar och är inte på något sätt skandalomsusad, istället låter hon sina intressen mode, stil, resor och inredning stå i rampljuset. Hon är baserad i Stockholm och är grundaren till fashionsquad.com, vilket är hennes andra bloggliknande plattform i kombination med en liten shop och urval av tidningar som hon har medverkat i som modell. Om du inte får nog av Carolina Storm kan du därför med fördel även besöka den sajten för fler uppdateringar och inspiration med mera.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *