Bloggare

Victoria Törnegren är idag

Victoria Törnegren är idag en av Sveriges populäraste och mest framgångsrika bloggare. Hon driver både sin egen blogg plus att hon har ett Instagram-konto med flera hundratusen följare. Dessutom har hon nyligen startat en podcast tillsammans med sin syster Alexandra Bring, som också arbetar som influencer. Hennes man Erik Forssgren befinner sig också inom samma bransch och kan ses på flera utav hennes bilder. Nu har paret dessutom en dotter som hänger med på deras äventyr runt om i världen. Victoria och hennes man reser väldigt ofta och de är mycket aktiva på sina sociala medier. Ofta läggs bilder upp i samarbete med ett eller flera företag som vill visa upp sina produkter.

Victoria Törnegren började blogga redan som ung i hemstaden Umeå. Fokus låg då på mode och kläder, och det dröjde inte länge innan hennes blogg var en av Umeås största. Hon började tidigt tjäna pengar på sina sociala medier och har sedan dess skapat ett starkt varumärke kring sitt namn. Victoria kunde även ses i programmet “Stylisterna” som var en webbserie på Kanal 5. Här tävlade flera modemedvetna människor om att vinna en praktikplats på tidningen “Sofies mode”. Victoria kom väldigt långt i tävlingen och hamnade på en hedrande fjärdeplats. Hon stack ut på grund av sin spralliga personlighet och såklart sin snygga och moderiktiga stil.

Victoria Törnegrens blogg

Victoria driver fortfarande sin blogg i dagsläget och här kan du läsa allt om hennes vardagliga äventyr. Nu handlar mycket av innehållet om hennes familjeliv tillsammans med hennes man och nyfödda dotter. Victoria har ett mycket avslappnat sätt att skriva på och tar sällan sig själv på för stort allvar, vilket många läsare förmodligen uppskattar. Hon har drivit sin blogg under väldigt lång tid och om du tittar i arkivet kan du hitta inlägg sedan 2009. Hennes inlägg är indelade i olika kategorier så du enkelt kan hitta ett ämne som du är särskilt intresserad av, som till exempel mode. Om du inte följt Victoria tidigare, så har du en hel del läsning framför dig!

Victorias sociala medier

Victoria driver ett otroligt populärt Instagram-konto med över 800 000 följare. Här postar hon mycket bilder på sig själv där hon då och då promotar samarbeten med olika varumärken. Hon lägger ut bilder både från sin lägenhet i Stockholm och sina resor ute i världen, som ofta går till ställen som New York, Grekland och Italien. Victoria har lagt ut över 1 000 bilder på sitt Instagram och du kan såklart bläddra tillbaka och se allt från början. Hon har även en egen Facebooksida där hon lägger ut en del bilder, dock är hon inte lika aktiv där som hon är på sitt Instagram. På den sistnämnda gör hon inlägg flera gånger i veckan,

Nystartad podcast

Victoria driver sedan 2017 en podcast tillsammans med sin syster Alexandra Bring som heter “Två systrar, en podd” och den går att hitta på alla ställen där poddar finns. Det är dessutom helt gratis att lyssna på avsnitten. Hennes syster Alexandra driver också en blogg och Instagram, men är mer träningsinriktad än vad Victoria är. Det skapade även mycket rubriker när båda systrarna var gravida samtidigt. I podden diskuteras allt möjligt som händer i deras liv – från familjeliv till resor. De frågar även sina lyssnare om vilka samtalsämnen de vill lyssna på i kommande avsnitt. Varje avsnitt delar systrarna även med sig av en lista där de pratar om bra och sämre saker inom ett visst tema.

Kontakt med fans

Victoria är väldigt duktig på att prata med sina följare och det är enkelt att komma i kontakt med henne. Du kan antingen skicka ett privat meddelande på hennes Instagram eller mejla till henne. Har du ett företag och önskar att samarbeta kan du även kontakta henne via mejl. Hon och hennes syster har även en Facebookgrupp med samma namn som podden, där tjejer från hela Sverige diskuterar olika ämnen. I denna grupp kan alla som är medlemmar posta sina frågor och få svar. Dessutom har de även en Instagram för deras podd där de lägger ut bilder som gör det enklare att hänga med i podd-avsnitten.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *