Bloggare Påverkare

Anna Nyström – Sveriges Största Influencer

 

I med att samhället har blivit präglat av en digital revolution och en teknologisk utveckling så har vi sett en allt större vilja att lägga ut detaljer om sitt privatliv på sociala medier. Detta har lett till att en helt ny typ av bransch kommit till liv, nämligen influencer.

 

Dessa influencer kan verka på många olika marknader och detta gör att den som älskar tillexempel mode, träning, onlinespel och nätcasinon eller inredning kan hitta den perfekta profilen att följa.

 

Men om man väljer att kolla på den influencer-profilen som har fått den största följarbasen så är det Anna Nyström som har tagit tag i taktpinnen. Denna 27-åring har tagit Sverige och världen med storm när hon riktat in sig på en hälsosam livsstil och framförallt träning. Detta gör att hon, i skrivande stund, har en följarbas på 7,6 miljoner på den populära sociala mediaapplikationen Instagram.

 

En influencers liv är alltid under mikroskopet

I med att vi har sett denna nya bransch komma till liv under de senaste åren så är det många röster som höjts för att detta är ett liv som är enkelt att leva och att man knappt behöver göra något förutom att lägga upp bilder på sig själv när man ser bra ut. Men om man går in på djupet så hittar vi istället ett liv som är hektiskt, där man knappt kan visa sig på stan iförd mjukisbyxor och att man inte får något privatliv.

 

I med att Anna har fått en sådan stor följarbas så är det väldig många som vet hur hon ser ut och att hon bor i Stockholm. Detta gör att när hon rör sig ute på stan, är på gymmet eller bara handlar mat till veckan så får hon räkna med att lägga till minst en timme på grund av att hon kommer behöva stanna till med fans, ta bilder och skriva autografer.

 

Men även om livet kan verka väldigt lyxigt och att man inte har några problem, så det annat för en influencer av Annas kaliber. Hon har ett hektiskt schema som inte tillåter henne att vila ut ordentligt. Detta gör att hon måste gå upp väldigt tidigt på morgonen, åka iväg till antingen en fotosession eller en reklamfilm, komma hem och träna och sedan göra andra uppgifter som tillhör jobbet.

bloggare

Man har inte råd att ta lediga dagar

Även när man är iväg på en semester så kan man inte låta sig själv ta det lugnt och koppla ner sig från internet. Detta är för att ens följarbas förväntar sig att man ska ladda upp äventyr från det dagliga livet så att de har något man kan relatera till. Men att göra detta är inte alltid lika enkelt och man måste planera sina uppladdningar perfekt både gällande tid, plats och tema. Detta gör att man sällan reser själv, utan man har anlitat en personlig fotograf som ser till att hitta de bästa ställena och fixar till de bästa bilderna så att man själv inte behöver oroa sig över att man laddar upp en bild som håller sämre kvalité.

 

Även om Anna Nyström är Sveriges största influencer så kan vi räkna med att hon känner flåset i nacken av andra som är villiga att ta hennes plats på tronen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *